Wie zijn wij?

     

Een bijzondere ontmoeting…

Bij een opening van een kunstexpositie blijven de gezelligste mensen vaak tot het einde. Zo leerden Edwin en Paul elkaar, onder het genot van een goed glas wijn, kennen tijdens een foto expositie over ADO Den Haag supporters. Al snel waren zij het er over eens, dat de smaakbeleving veel meer is dan een complexe zintuiglijke ervaring. Wijn en kunst hebben vele raakvlakken, en ze versterken elkaar. En bovendien: ze verbinden mensen in hun zoektocht naar een zekere kwaliteit van leven.

In het karakteristieke pand aan de Weimarstraat 24 A in Den Haag kwam hun concept langzaam maar zeker tot leven. Edwin volgde inmiddels de vinologenopleiding aan de wijnacademie. Ze ontwikkelden met hun gastvrijheid, kwaliteit en originaliteit principe een unieke winkel: wijnspeciaalzaak én kunstgalerie. Een plek waar altijd wat nieuws te ontdekken is en waar wat te beleven valt! Een plek waar passie voor smaak en beleving samenkomen.

                        

Wijnspeciaalzaak

Ontdek ons spannende assortiment als u op zoek bent naar een originele wijn om cadeau te doen, wijn voor eigen gebruik, wijnen voor een feest, wijnen voor een avontuurlijke proeverij, of een heerlijke terras of strandwijn. We hebben het allemaal. Of u nu op zoek bent naar wijnen voor een chique diner, een vegetarische maaltijd, een 21 diner, BBQ, of een gewoon lekker zomers pastagerech. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Daarom luisteren wij naar uw verhaal en met creativiteit vinden we voor iedere situatie altijd een passende oplossing.